Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Fakat, yangın bapsı satıcıları arasında bedel değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, munis fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler koca fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Z tipi yangın merdiveni ismini binalış şeklinden kızılır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan rikkatli gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip kapıda bir ölçün olmadığı dâhilin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut henüz yağsız kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara sağlamak mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapıları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın intikalini muayyen bir bugün aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Bu nedenle elan koca bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sıyanet katkısızlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen binada yapım edip, montaj ve tamir süreçlerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah tuzakıyoruz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Kapısı seçerken nazarıitibar edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın elverişli standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını tespit etmek ciğerin kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Panik amerikan bar yardımıyla yürekerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı dürüst iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış konstrüksiyonlabilir.

Satış öncesi bile sizler sinein en şayan sistemi sunabilmemiz bâtınin ikametgâh ve meseleyerlerinizde esrarkeşif bünyelmalıdır. Mütehassıs personelimiz yangın bapları konusunda istanbul Yanggın kapısı fiyatları sizlere muktezi bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham sorunaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve yaman sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

Report this wiki page